Gastro

Content Image
GASTRO

RESTORAN
OXYGEN

Uživajte u ambijentu u kojem dominiraju prirodni materijali i pažljivo birani detalji koji odmaraju oči i doprinose opuštajućoj atmosferi.

Za vas i porodicu, grupu prijatelja, poslovnih ljudi ili jednostavno ljubitelje adrenalina, osigurali smo savršen ambijent za predah uz napitke ili ručak. Oxygen je restoran sa predivnim pogledom na grad i pažljivo biranom gastronomskom ponudom. Tu smo da osvojimo vaša čula našim specijalitetima iza kojih stoje šefovi naše kuhinje. Ukus, tekstura i miris koje smo stvorili misleći na Vas, predstavljaju našu dobrodošlicu Vama.

GASTRO

PICERIJA
NIŠIĆI

Okruženi prirodom, i uz predivan pogled na grad, uživajte u zdravoj domaćoj hrani spremanoj po originalnoj recepturi, i vrhunskoj usluzi naših, uvijek nasmijanih ljubaznih ugostitelja.

Idealan ambijent za ugodne trenutke s porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima ili pak ispijanje jutarnje kafice. Nudimo vam bogat izbor toplih i hladnih osvježavajućih napitaka, kao i brojne specijalitete od heljdinog brašna. Picerija Nišići je pravi porodični restoran s obzirom na to da ga krasi vanjska igraonica koja je besplatna za sve mališane.

GASTRO

CAFE
KIDS

U sklopu igraonice Čarobna Šuma nalazi se Kids Cafe, koji pored unutrašnjeg prostora posjeduje i baštu sa prelijepim pogledom na Sarajevo. Kids Cafe je jednostavno idealan ambijent za ugodne trenutke sa porodicom.

Dok se mališani igraju u igraonici, roditelji se imaju priliku opustiti u ugodnom, nepušačkom prostoru i probati nešto iz bogate i raznovrsne gastronomske ponude.