Dječije Igraonice

Content Image
1. UNUTRAŠNJA IGRAONICA

1. IGRAONICA
ČAROBNA ŠUMA

Igraonica Čarobna šuma nalazi se u okviru zabavnog parka Sunnyland i pruža nezaboravnu igru i zabavu za mališane. Opremljena je najsavremenijim i najsigurnijim rekvizitima, prilagođenim uzrastu djece dobi do 12 godina.

Igraonica Čarobna šuma svojom bogatom ponudom i popratnim sadržajima nudi cjelokupnoj porodici lijepo i kvalitetno provedeno vrijeme koje je neophodno i od velike važnosti za zdravu porodicu koja ima najveći utjecaj na kvalitetan razvoj dječije ličnosti.

Igraonica Čarobna šuma posjeduje:

– Prostor za igru s raznovrsnim rekvizitima (prostor za najmlađe sadrži bazen s lopticama, mali tobogan, velike lego-kocke i druge rekvizite i igračke prilagođene uzrastu djece do tri godine, te veliki tobogan, labirinte, trampoline i autiće za samostalnu vožnju za djecu stariju od tri godine);

– Game Room (košarka, fudbal, hokej…);

– Prostor za proslavu rođendana (posebno opremljen i ukrašen prostor za zabavu, gdje svako dijete ima priliku proslaviti svoj poseban dan);

– Kids Cafe (slastičarna koja, pored unutrašnjeg prostora, posjeduje i baštu s prelijepim pogledom na Sarajevo, dok se djeca igraju u igraonici, roditelji se imaju priliku opustiti u ugodnom, nepušačkom ambijentu slastičarne i probati nešto iz bogate ponude toplih i hladnih napitaka, kolača i drugih slastica).

– Ljubazno i stručno osoblje, s pedagoškim obrazovanjem, zaduženo za organizaciju igara, raznovrsnih aktivnosti i nezaboravnih rođendanskih proslava.

PROSLAVA ROĐENDANA

PROSLAVA
DJEČIJIH ROĐENDANA

Bliži se rođendan vašeg mališana? Proslavite ga sa nama uz puno smijeha, zabave i dobrog druženja u jednoj od naših igraonica.

Za informacije o rođendanskim paketima i rezervacije pozovite 066 353 044, a mi ćemo se potruditi da rođendan vašeg mališana učinimo zabavnim i nezaboravnim.

2. VANJSKA IGRAONICA

2. IGRAONICA
NA OTVORENOM

Za dječicu smo osigurali i igraonicu na otvorenom, koja je idealna u sunčanim danima, a koja se nalazi u prirodnom okruženju, na čistom vazduhu i u hladu borova.

Vanjska igraonica, koja se nalazi u blizini picerije Nišići, otvorena je s ciljem da djeca provedu više vremena na svježem vazduhu i budu aktivna tokom cijelog dana. Nama su na prvom mjestu sigurnost, zdravlje, ali i zabava za dječicu. Igraonica je namijenjena za djecu od četiri godine i sadrži brojne izazovne adrenalinske elemente koje nije lako riješiti. U okviru vanjske igraonice možete kupiti kokice, sladoled ili se osvježiti brojnim napicima.