You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Restoran

Restoran „Oxygen“

Restoran „Oxygen“, s predivnim panoramskim pogledom na grad, koncipiran je na samousluzi. Odaberite za sebe neke od mnogobrojnih delicija i slastica koje za vas pripremaju vrhunski kulinarski majstori, i sve to po pristupačnim cijenama.

Doručak u „Oxygenu“ uz bogati „Salat bar“, svježe cijeđene sokove i brzu (Cash and carry) uslugu, odličan je početak novog dana. Dnevna ponuda svježih i ukusnih gotovih jela upotpunjena je i posebnim specijalitetima poput steakova, burgera, šiš ćevapa. Za ljubitelje roštilja posebna preporuka - dođite i kušajte fantastična „Čudesa od mesa“ spravljena na drvenom uglju.

Ne propustite poseban užitak za cijelu porodicu uz ukusnu Pizzu iz naše krušne peći. Uživajte u ambijentu u kojem dominiraju prirodni materijali, pažljivo birani detalji, koji odmaraju oči i doprinose opuštajućoj atmosferi.


Novo u ponudi - Dry Aging govedina!

Dry Aging je tradicionalni način pripreme mesa koji daje intenzivan, originalan, neodoljiv okus govedine. To je proces u kojem začinjeno meso sa himalajskom soli sazrijeva i potrebno je mnogo truda, vremena i znanja da biste dobili najsočniji odrezak koji ćemo vam mi u Sunnylandu sa zadovoljstvom poslužiti. Što meso više vremena provede u specijalizovanim frižiderima, postaje mekše, ukusnije a okusi znatno intenzivniji.

Posebno pripremljen odrezak za naše posebne goste. Čekamo vas!


Cafe Noova

Idealan ambijent za ugodne trenutke sa porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima ili pak ispijanje jutarnje kafice uz dnevnu štampu. Nudimo vam bogat sadržaj toplih i hladnih osvježavajućih napitaka.

Također, za naše goste omogućili smo i besplatan WiFi internet.