You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Alpine coaster

U predivnom prirodnom ambijentu, uz mnogo zelenila i svježeg zraka, prepustite se adrenalinskoj vožnji našeg Alpine Coastera. Uzbuđenje vas očekuje od samog starta pa do kraja staze, s koje se pruža neodoljiv pogled na Sarajevo. Najvažnije je to da brzinu kontrolišete vi, ali, ukoliko želite osjetiti pravi adrenalin, provozajte se od starta bez kočenja.Sigurnost je na prvom mjestu! Naš Alpine Coaster zadovoljava najviše sigurnosne i tehničke standarde. Alpine Coaster je fantastičan ne samo za djecu nego za sve generacije...Djeca od četiri do osam godina voze se isključivo u pratnji roditelja, odnosno starije osobe. Djeca starija od osam godina mogu samostalno voziti naš Alpine Coaster i odlučivati o brzini vožnje. Vožnja NIJE DOZVOLJENA djeci mlađoj od četiri godine.


Vožnja Alpine Coasterom nije samo rezervisana za ljetni period. Iskusite vožnju tokom zime i uživajte u pogledu na grad pod velom snijega. Ovo je jedinstvena prilika da uživate s cijelom porodicom u prirodnom okruženju, u neposrednoj blizini samog centra grada.

X

Besplatna registracija

X

Besplatna registracija


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sunnylan/public_html/Connections/sunny_conn.php on line 12