Alpine Coaster

Content Image
3,2,1, KRENI!

ADRENALINSKA VOŽNJA
ZA VELIKE I MALE

U predivnom prirodnom ambijentu, uz mnogo zelenila i svježeg zraka, prepustite se adrenalinskoj vožnji našeg Alpine Coastera.

Uzbuđenje vas očekuje od samog starta pa do kraja staze, s koje se pruža neodoljiv pogled na Sarajevo. Najvažnije je to da brzinu kontrolišete vi, ali, ukoliko želite osjetiti pravi adrenalin, provozajte se od starta bez kočenja. 

Vožnja Alpine Coasterom nije samo rezervisana za ljetni period. Iskusite vožnju tokom zime i uživajte u pogledu na grad pod velom snijega. Ovo je jedinstvena prilika da uživate s cijelom porodicom u prirodnom okruženju, u neposrednoj blizini samog centra grada.

OBAVJEŠTENJE

Sigurnost je
NA PRVOM MJESTU

Naš Alpine Coaster zadovoljava najviše sigurnosne i tehničke standarde. Alpine Coaster je fantastičan ne samo za djecu nego za sve generacije. 

Djeca od četiri do osam godina voze se isključivo u pratnji roditelja, odnosno starije osobe. Djeca starija od osam godina mogu samostalno voziti naš Alpine Coaster i odlučivati o brzini vožnje. Vožnja NIJE DOZVOLJENA djeci mlađoj od četiri godine.